Povestea noastră

SaveTheDate.ro > Povestea noastră

Calitate garantată

Toate serviciile oferite de noi sunt la cel mai înalt standard de calitate, pentru a oferi garanția unui eveniment extraordinar.

Plăcere și distracție

Ne concentrăm toată atenția asupra fiecărui eveniment, pentru a putea oferi tuturor participanților o seară de neuitat.

Oameni și păreri

Cel mai bun indicator pentru noi sunt clienții care după o nuntă reușită revin și pentru un botez sau pentru o petrecere corporate.

DESPRE NOI

Povestea noastră

Fie că îți dorești ca nunta, botezul, petrecerea sau orice alt tip de eveniment să fie organizat în cel mai mic detaliu sau îți dorești servicii de tehnică, entertainment, decorațiuni sau efecte speciale, echipa SaveTheDate.ro este aici să te ajute.

Cristi Ciocan

Co-Founder

Dragos Nicula

Co-Founder

Cristi Ciocan

Co-Founder

Industria organizării de evenimente are un ritm alert și este într-o continuă schimbare, acesta fiind și unul din motivele pentru care am fost atras de acest domeniu. În ultimii 10 ani petrecuți în această industrie am înțeles că un eveniment este în primul rând creator de momente și amintiri. Momentul meu preferat al unui eveniment este acela când toate formalitățile au fost încheiate cu succes și îi vedem pe clienții noștri bucurându-se în adevăratul sens al cuvântului de seara lor.

În echipa SaveTheDate.ro, eu sunt tipul care analizează timeline-uri, contracte, check-list-uri cu un focus special pe serviciul cu clienții, aducând o personalizare fiecarui eveniment prin procesul de planning. Îmi folosesc mereu calitățile organizatorice dobândite în cei 5 ani petrecuți pe navele de croazieră și firea calmă pentru a fi sigur că totul este executat așa cum trebuie.

În calitate de Co-Founder SaveTheDate.ro, simt că primesc oportunitatea zilnică de a face ceea ce îmi place și de a vedea diferite vise ale clienților noștri, duse la final cu succes.

Ca și event planner, rolul meu este să te ajut să te exprimi în ceea ce privește viziunea ta asupra evenimentului ideal și bineînțeles să îl realizez cu cât mai puțină implicare și stres din partea ta.

Dragos Nicula

Co-Founder

Consider că trăiesc un vis puțin probabil pentru mulți dintre noi : să fii (răs)plătit pentru că faci ceea ce îți place.”

Pentru ca un eveniment să fie reușit, totul trebuie să fie perfect, iar cu siguranță detaliile fac diferența. Experiența mea în lumea evenimentelor ca DJ și MC reprezintă un mare avantaj ce îmi conferă o imagine mai bună despre cum trebuie să arate un eveniment de succes.

În acești ani, indiferent că am fost la pupitrul de DJ sau cu microfonul în mână pe partea de entertainment, am făcut oameni fericiți la sute de evenimente, fie că vorbim de party-uri, petreceri aniversare, nunți sau petreceri corporate, știu exact cum ar trebui să se desfășoare și ce ar trebui să nu lipsească de la orice tip de eveniment.

Mă consider un perfecționist și vreau ca totul să fie la cote maxime. Ador să fac oamenii fericiți, iar când mă ocup de organizarea unui eveniment, poți fi convins că mă voi implica în totalitate.Consider că trăiesc un vis puțin probabil pentru mulți dintre noi : să fii (răs)plătit pentru că faci ceea ce îți place.